Не журись, співай!

 

Олена ЧАБАН та Петро САЧУК

Олена ЧАБАН та Петро САЧУК

Імена колишнього начальника відділу культури Старовижівського району Петра Сачука та заступника редактора місцевої районки Олени Чабан добре знають у цьому краї. Вони завжди були у людей на виду, бо обоє непересічні творчі особистості. Нині і Чабан, і Сачук на пенсії, проте продовжують плідно творити. З-під пера Олени Чабан вийшло кілька книг. Пише вірші і музику й Петро Сачук.

 

Цими днями у Старовижівському районному будинку культури відбувся творчий вечір цих самобутніх авторів. Зал був заповнений вщерть. Звучали пісні та вірші на найрізноманітніші теми. І стільки у тих творах було щирості і тепла, що душі глядачів огортала благодать. Лунали гучні оплески, вигуки «Браво!» Концерт проходив по-домашньому затишно і разом з тим емоційно. І подумалось: «Як же добре, що є на світі отакі творчі натури як Чабан та Сачук».

А закінчувався концерт піснею «Не журись, співай!» Це, мабуть, і було лейтмотивом цього творчого вечора. У сьогоднішній непростий час, мабуть, тільки лишається уповати на пісню, жарт, добре слово. Побільше б отаких концертів. І не лише у Старій Вижівці.

Євген ХОТИМЧУК

Фото Петра ФЕЩУКА

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>