За побої всунув ніж під ребра

У місті Берестечко Горохівського району дружні посиденьки молоді за чаркою завершилися спочатку бійкою, а потім різаниною.

Як інформує СЗГ УМВС України у Волинській області, компанія з трьох неповнолітніх – 16-17 років, спільно проводила час за спиртним. Коли друзі розходилися додому, між ними виник конфлікт. Двоє хлопців побили одного. Потерпілий, на той момент, затаїв образу, і, повернувшись додому, вирішив, що так це не залишить. 17-річний підліток схопив ножа і побіг наздоганяти товаришів. Він раптово напав на одного з них і вдарив ножем, намагаючись влучити у серце.

За фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Молодику оголошено про підозру у вчиненні злочину і обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>