Радіо «Луцьк» готує для слухачів цікаву зустріч нового року

Радіостанція «Луцьк» підготувала приємний сюрприз для своїх слухачів. На радіостанції з самого ранку останнього дня 2013-го року розпочнеться новорічний радіомарафоні 2014 «У пошуках Календаря».

Будуть традиційні музичні топ-чарти, дитячий новорічний ранок, привітання від слухачів, підсумки року від волинян та журналістів, вікторини та цікаві співрозмовники, а також фотоконкурс на найкращу ялинку.

Ізюминкою буде захоплюючий радіофотоквест для лучан. Він проходитиме 31 грудня з 13:00 до 15:00. Позмагатися у квесті зможуть команди (від 2 до 4 учасників). Заявки приймаються за електронною адресою marafon.radiolutsk@gmail.com до 00:00 30 грудня. Тут слід вказати ім'я капітана команди та учасників, контактні телефони та електронку і девіз.

Стартує гра 31 грудня о 13:00 на Театральному майдані Луцька. З собою учасники повинні мати: переносний радіоприймач (аби отримувати завдання від ведучих зі студії), фотоапарат (аби фіксувати зроблену роботу і надсилати фото звіти на сторінки радіо «Луцьк» у Фейсбук https://www.facebook.com/RadioLutsk або Вконтакте http://vk.com/radiolutsk), пристрій для виходу в Інтернет.

Переможці квесту окрім цілої купи позитиву перед святкуванням Нового Року, отримають ще й солідні призи.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>