На Прикарпатті теща дістала із зашморгу зятя

На Прикарпатті у Коломийському районі теща врятувала від вірної смерті зятя. Чоловік намагався повіситися на горищі їхньої хати, а вона дістала бідаку із петлі!

Він старший від дружини на 19 років. Подружжя у шлюбі вже не перший рік, виховують четверо неповнолітніх дітей, однак час від часу у родині виникають конфлікти. Того разу голова сімейства прийшов додому напідпитку. Теща вловила недобрий настрій зятя. Коли він поліз на горище і довго не повертався, почала його гукати. Однак чоловік на відзивався. Тож жінка полізла слідом. Від побаченого ледве не втратила дар мови – зять теліпався на телевізійному кабелі, з якого зробив собі зашморг. Вона спершу намагалася покликати на допомогу сусідів, однак поряд нікого не виявилося, тож взялася діставати з петлі самогубцю сама. Теща перетяла кабель і зробила зятю штучне дихання. Це повернуло його до життя.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>