Головний регіонал Волині перевірив як годують лучан на Євромайдані

Від обіду 27 листопада неподалік наметового містечка на театральному майдані Луцька з’явився пункт обігріву. Військовий намет з необхідним обладнанням та польову кухню надало управління ДСНС в області.

Як розповів член організаційного комітету луцького Євромайдану Володимир Пащенко подивитися, як роздають гарячу кашу зі шкварками протестувальникам приїхав виконуючий обов’язки голови Волинської облдержадміністрації, очільник волинської організації Партії регіонів Олександр Башкаленко. Більше того, головний волинський регіонал навіть сам взявся роздавати гарячу їжу бажаючим.

До речі, саме Луцька міська рада та Волинська облдержадміністрація швидше за все вирішили облаштувати пункт обігріву поруч із наметовим містечком протестуючих. Очевидно вони допопомагатимуть з харчами. Та все ж оргкомітет луцького Євромайдану просить допомоги й у небайдужих лучан, і не відмовиться від круп, консервів, овочів.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>