У волинські школи за ціною масла продавали спред

На Волині перевірки якості продуктів харчування у школах та  дитсадках. Спершу під пильний розгляд потрапили молокопродукти, що їх споживають діти.

Як доповіла фахівець головного управління Держсанепідемслужби в області Ольга Гусєва,   упродовж минулого тижня в закладах освіти вже відібрали 117 проб вершкового масла від 11 заводів-виробників та 10 проб твердого сиру. Із 52 вже досліджених зразків в п’яти видах масла та усіх твердих сирах виявлено немолочні жири. Дослідження тривають.  Вся продукція неналежної якості буде повернута виробнику, а постачальників притягнуть до адмінвідповідальності.

Разом з тим, за інформацією прес-служби Волинської облдержадміністрації, окремі постачальники опираються перевірці. За словами Ольги Гусєвої, у Камінь-Каширському районі підприємство «Перша компанія Максимум» заборонила брати зразки молочної продукції, яку вона, як переможець тендеру, постачає в місцеві заклади освіти. За результатами перевірки виявлено, що для харчування ковельських школярів підприємство «Лабіринт Плюс» постачало замість масла спред.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>