У Луцьку відреставрували басейн

У мікрорайоні Вересневе після капремонту відкрився Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1. Приміщення знаходилося у жахливому стані й потребувало ремонту. Роботу з реконструкції профінансував фонд нагордного депутата України Ігоря Палиці «Новий Луцьк», який виділив 2,3 мільйона гривень. У приміщенні басейну були проведені роботи з укріплення фундаменту, оздоблення фасаду, відремонтували дах, та привели до ладу прилеглу територію. Щодо самого басейну, то його обладнали сучасними системами вентиляції, очистки води і опалення. Повністю замінили сантехніку та плитку у чаші басейну. Для потреб юних плавців з’явилися душові кабінки, нормальні роздягальні, новий спортінвентар (тренажери, шведські стінки).

На відкриття басейну завітав і сам Ігор Пвалиця, аби вислухати слова вдячності від директора спорт школи Руслани Оксентюк.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>