Раптовий снігопад на кілька годин паралізував дороги на Хмельниччині

25 листопада на Хмельниччині внаслідок раптового погіршення погодних умов виникли снігові перемети на автошляхах глибиною до 25 сантиметрів. На автошляхах області утворилися затори, в яких знаходились близько трьох десятків великовантажних автомобілів. Оскільки підрозділи ДСНС не могли швидко впоратися з наслідками негоди, влада Хмельницької області попросила допомоги у військових. Зокрема найважча ситуація була на трасі Кам’янець-Подільський-Хмельницький, в районі села Гуменці. Рятувальники та військові своє технікою розтягнули автомобілі, які потрапили у замети, ліквідувавши кілометровий затор.

Як повідомляє сайт ДСНС України у Хмельницькій області, окрім того у містах Шепетівка та Хмельницький було відкачано з підтоплених територій метрів кубічних 627 води. А у Григорівка Старокостянтинівського району надзвичайники оперативно відновили частину зірваного поривом вітру даху місцевої школи. Також близько 130 населених пунктів області повністю або частково лишилися без світла.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>