Ігор Єремеєв непогано заробив на «Укрпошті» за останні роки

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» у вересні-жовтні за результатами тендерів уклало низку угод на постачання бензину та дизпалива у другому півріччі 2013 року на загальну суму 95,07 млн грн. Лідером за укладенням контрактів є ТОВ «Золотий Екватор» народного депутата Ігоря Єрємєєва. Підприємство уклало угод на суму 57,90 мільйонів гривень. Про це, дослідивши«Вісник державних закупівель», пишуть «Наші гроші» (http://nashigroshi.org/2013/11/26/palyvo-dlya-ukrposhty-na-pivroku-koshtuje-95-miljoniv-rejtynh-za-shist-rokiv-ocholyv-erjemjejev/).

Ще 29,88 мільйонів отримає ТОВ «Перша паливна компанія». Цю фірму заснував фонд «Альтана інвестмент менеджмент» з групи Анатолія Амеліна, бізнес-партнера Олександра Януковича по фірмі «Столичний стиль». Згодом «ППК» було перереєстровано на донеччанина В’ячеслава Момота.

ТОВ «Параллель-М лтд» Ріната Ахметова отримає 5,07 мільйона.

ТОВ фірма «Монблан» голови Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки отримає 2,97 мільйона.

З моменту заснування «Вісника держзакупівель» у 2008 році було опубліковано дані про паливні підряди «Укрпошти» та її регіональних філій на загальну суму 772,54 мільйона гривень. Три чверті з цих підрядів отримали всього вісім компаній. З них три фірми, пов’язані з групою Єрємєєва («Золотий Екватор»,  «Континент Нафто Трейд»,  «Континіум – Галичина») отримали понад 314 мільйонів.

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>