Біля міської ради та на в’їздах у Луцьк буде символіка ЄС

У понеділок 25 листопада відбулася позачергова сесії Луцької міської ради, яку зініціював міський голова Микола Романюк. Засідання було присвячене найбільш актуальному на сьогодні питанню – ситуації, що склалася навколо підписання Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Окрім депутатів в роботі сесії взяли участь й прості лучани, активісту міського Євромайдану.

Ніяких суперечок текст запропонованого рішення у депутатів не викликав. Всі одноголосно підтримали його. Так документ передбачає підтримку підтримати рішень, ухвалених напередодні Луцьким народним віче «За європейську Україну» та скерування їх до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України.

Також депутати санкціонували встановлення наметового містечка на Театральному майдані для мирного протесту. Окрім того поруч з приміщенням міської ради до 29 листопада висітиме прапор Євросоюзу, а в’їзди у місто відтепер прикрашатимуть таблички з символікою ЄС.

Відзначимо, що у Луцьку триває збір підписів на підтримку євроінтеграції. Станом на понеділок свою активну позицію висловили понад сім тисяч лучан.

На 28 листопада скликається позачергова сесія Волинської обласної ради. Обласні депутати теж спробують висловити своє ставлення до ситуації.

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>