У Луцьку на Театральному майдані прихильники євроінтеграції ночують у наметах

Акція «Українці за євроінтеграцію» у Луцьку стартувала зранку 22 листопада, її ініціаторами стали не політичні сили, а громадські активісти. Зокрема заявку на проведення безстрокової подала голова ВОО «Національний альянс» Майя Москвич. На Театральному майдані Луцька організатори поставили кілька наметів, в яких уже провели кілька ночей.

В обласному центрі Волині, як і в інших містах, у неділю відбувся мітинг. Йому передували вело- та автопробіг з прапорами України та Євросоюзу. На ньому зібралися як представники опозиційних політичних партій зі своєю символікою (лише «УДАР» був представлений агітаційним наметом без прапорів), так і пересічні лучани, та люди яки приїхали з ближніх райцентрів спеціально на мітинг.

Але слід відзначити, що неприємно вразила відсутність на майдані молоді у значній кількості. Ті, кому євроінтеграція насправді потрібна найбільше, знайшли справи важливіші. Мітингувати ж прийшли люди середнього віку та пенсіонери.

 

 

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>