З волинських шкіл повиселяють перукарні та інші заклади, які не стосуються навчання

Прокуратура Маневицького району Волинської області провела перевірку додержання відділом освіти Маневицької РДА вимог Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Як зазначають у в обласній прес-службі відомства, всупереч вимогам Закону України «Про освіту», відділ освіти Маневицької райдержадміністрації укладено договір з підприємцем щодо оренди частини приміщення діючої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня села Прилісне площею 17,6 квадратних метра для надання перукарських послуг. Таким чином, частина приміщення навчального закладу використовується для діяльності, не пов'язаної з навчально-виховним процесом.

Окрім цього, факти незаконної передачі в оренду частини приміщення закладу освіти мали місце у загальноосвітній школі І-ІІ ступенів села Бережниця та у загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня смт. Маневичі №2 – гімназія ім. А. П. Бринського.

Реагуючи на приписи прокуратури районний відділ освіти розпочав процедуру розірвання договорів оренди приміщень загальноосвітніх шкіл, які використовувалися для діяльності, не пов’язаної з навчально-виховним процесом.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>