У Луцьку собаки з комунального притулку крадуть у людей свійських тварин

Вже чотири роки 30 луцьких родин, які мешкають по вулиці Мамсурова, живуть немов у фільмі жахів. З появою біля їхніх будинків собачого притулку люди без потреби перестали виходити на вулицю. Бояться там вести і домашнє господарство. Зграї голодних псів щоденно атакують свійських тварин. Останньою жертвою собак стало козеня. Повідомляє ТРК «Аверс».

Місцевий житель Олександр розповів: «Вискочив, а вони вже тута деруть ту козу, чотири собаки великих… Не прийшов би з роботи, вони б загризли її».

Чи не щодня, як розповіли люди, у них зникають кури, гуси та качки. Голодні собаки, котрі мешкають у притулку, прогризають паркан та риють дірки під сараями. Що таке прогулятися, чи погратися на вулиці дітям, які проживають у цій місцевості, не знають. З тих пір, як 4 роки тому розмістили притулок, без батьків на вулицю малеча ні ногою!

Оцінювали ситуацію, навіть санепідеміологи, та зрештою, все на що спромоглися, то лише поспівчувати. На сьогодні ситуація ідентична.

Неодноразово були спроби дійти хоч якогось порозуміння з директором притулку Даною Новарчук, та відповідь була короткою: «Вона каже, - а не треба було тут поселятися. Та ше її на світі не було, як наші батьки тут жили. Ми ж не винуваті, що в нас будинки тут», - поскаржилися люди.

В притулку переконують, що за собаками наглядають ретельно, однак, всіх вслідкувати таки не вдається. Охоронець притулку розповів: «Тут дирка є. Казав я Дані: зробіть шось… Собака любу дирку знайде».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>