Волинян йшов до знайомого переночувати і вкрав комп’ютер

26-річний житель Нововолинськ збирався у Білорусь. Туди його мали відвезти з Володимира-Волинського автомобілем.  Та, приїхавши у сусіднє місто, «мандрівник» посварився із перевізником. Лишившись ні з чим посеред ночі у чужому місті ново волинець вирішив піти переночувати до знайомого. Маршрутного таксі додому вже не було, тож йому довелося піти до свого знайомого.

Прийшовши до будинку, постукав у двері, але ніхто не відчинив. Годинник показував другу годину ночі. Потягнув за ручку – і двері відчинилися. Зайшовши в будинок, побачив, що в одній з кімнат стоїть комп’ютер. Тож «нічний гість» вирішив його поцупити.

Як інформує прес-служба волинської міліції, чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, і судимість його не погашена у встановленому законом порядку. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>