Українець і поляк позбулись машин на Волині

У пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці виявили у двох автомобілях приховані тютюнові вироби.

Громадяни Республіки Польща, який був за кермом автомобіля «Мазда», заховав товар у пороги, задній бампер та в нішу під заднім сидінням свого авто 3,5 тисяч пачок сигарет марок «Магнат» та «Jin Ling».  Сума оцінки вилученого товару без акцизних марок склала більше 22 тисяч гривень.

А от  громадянин України запакував під обшивку даху мікроавтобуса «Мерседес Спрінтер», яким їхав до Польщі, майже 1,5 тисячі пачок сигарет «Маlboro Gold» з акцизною маркою України. Їх оцінили у 20,5 тисяч гривень.

В обох випадках спільною оглядовою групою разом з сигаретами вилучили і автомобілі, як засоби незаконного переміщення товарів. Сума вилучених автомобілів склала понад 80 тисяч гривень.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>