У Луцьку відбудеться перший Міжнародний молодіжний форум

31 листопада та 1 грудня у Луцьку проходитиме Міжнародний молодіжний форум. Організатори форуму ставлять за мету створити необхідні умови для обміну досвідом та налагодження співпраці між представниками молодіжних організації різних країн світу. У рамках форуму відбуватимуться презентації, дискусії, творчі вечори та екскурсія стародавнім Луцьком.

Серед запрошених гостей голова всеукраїнської студентської ради Олександр Тур та один з бургомістрів Варшави – Мілош Горецькі.

В якості учасників форуму до Луцька прибудуть представники молодіжних організацій з Польщі, Білорусії, Грузії, Туреччини, Молдови, Азербайджану.

Офіційне відкриття форуму відбудеться 30 листопада о 12:00 у Палаці учнівської молоді. Крім того, у перший день форуму проводитимуться розважальні та культурні заходи у різних локаціях. Учасники матимуть можливість відвідати картинну виставку, кінопоказ, арт-вечірку, які відбуватимуться в межах форуму.

Другий день форуму передбачає екскурсію містом для іноземних учасників, круглі столи на задані теми, фотосушку, конкурс на кращу відео презентацію. У конкурсній програмі визначатимуть переможців у наступних номінаціях: «Краща презентація ГО», «Краща відеоробота ГО», "Краща афіша заходу» та інше. Переможці отримають подарунки, або грошові винагороди.

Сюрпризом форуму стане акція «Капсула часу». Завдяки їй організатори спробують налагодити контакт з майбутнім молодим покоління, розповісти про наші сьогодненні уявлення про світ та залишити пам’ять про Міжнародний молодіжний форум у Луцьку.

Організатором Міжнародного молодіжного форуму є СГО «Молодіжна Платформа».

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>