У Луцьку, чоловік, який перебуває під домашнім арештом, зачинив міліціонера у квартирі і побився з ним

Нещодавно на волинському телевізійному телеканалі «Аверс» демонстрували сюжет про в якому утримуваний під домашнім арештом Олександр Владичак розповідає про те, як його та його жінку побив оперативний працівник міліції. За версією чоловіка, правоохоронець Олександр Карпюк прийшов до них у квартиру пізно ввечері аби ознайомити його з якимись паперами. А коли підозрюваний відмовився ставити під ними підпис без адвоката, міліціонер нібито почав битися. Вдарив власника квартири кількакілограмовим залізним тренажером (на голові у чоловіка була помітна рана), а об жінку розбив тенісну ракетку.

У волинській міліції розповіли зовсім іншу версію. Причому журналістам, продемонстрували цікаве відео початку бійки у квартирі лучанина. Так, за словами начальника УМВС України у Волинській області Олександра Терещука, близько дев’ятої вечора співробітник міліції дійсно відвідував підозрюваного, аби ознайомити його з постановою слідчого. Далі, як видно з відео, яке встиг записати на телефон оперативник Олександр Карпюк, підозрюваний намагався матюками випровадити з хати міліціонера. Згодом зателефонував до свого адвоката і передав трубку мобільного телефона правоохоронцю. У момент коли міліціонер спілкувався з адвокатом, Владичак раптово кинувся на оперативника з кулаками.

До речі, Олександр Карпюк був також присутній на зустрічі з журналістами. На його тілі ще досі лишилися сліди зустрічі з Владичаком. Під оком міліціонера синець, права рука досі опухла, а на лобі садно. Як розповідає сам оперативник, підозрюваний таким чином намагався відібрати у нього телефон з відзнятим відео, аби знищити докази своє поведінки. Власник квартири навіть зачинив міліціонера всередині, аби той не міг втекти. Далі у хід пішло все, що траплялося під руки, у тому числі й залізний тренажер, від якого Карпюк закривався рукою. Свого лоба Владичак, швидше за все, травмував внаслідок зіткнення лобами з міліціонером. За словами міліціонера, жінка та дитина намагалися заспокоїти власника квартири. Проте усе було марно. Коли зрештою штовханина закінчилася, Олександр Карпюк викликав слідчо-оперативну групу. Тепер до вже існуючих проблем Олександра Владичка, який обрав агресивну тактику захисту з викидом в інформаційний простір скандалів, додасться ще одна – напад на міліціонера йому навряд чи пробачать. І, оскільки йому не подобається, що до нього при дитині навідуються правоохоронці, суд може прийняти й інше рішення, змінивши міру запобіжного заходу з домашнього арешту на реальний.

«Вісник+К» уже розповідав про затримання та обшук квартири лучанина Олександра Владичака. Міліція небезпідставно підозрює його у протиправних діях. Чоловіка запросто можна назвати комп’ютерним генієм. Щоправда спрямував він його трохи не у те русло. Чоловік створив власну телекомунікаційну фірму, яка у кількох районах області почала надавати послуги з трансляції кабельного телебачення та доступу до мережі Інтернет. І хоча зі споживачами складалися угоди, фірму складно було назвати реальним надавачем послуг. Адже і телевізійний сигнал, і Інтернетпотоки підозрюваний перехоплював з супутника за допомогою змонтованої апаратури. Щомісячний оборот підприємливого лучанина складав десятки тисяч гривень.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>