Син волинського нардепа – вихованець ХК «Луцьк» продовжує кар’єру у Канаді

Сергій Савчук ще 14-річним провів перші матчі за наш ХК «Луцьк». Як пише офіційний сайт (http://hockey.volyn.net/news/pershij_luckij_khokejist_v_kanadi/2013-11-15-201) луцького клубу, у сезоні 2010/11 син голови Федерації хокею Волинської області народного депутата Юрія Савчука у матчах Західно-Української аматорської хокейної ліги провів 10 матчів, в яких здобув 3 очки (2+1). Сергій тоді заслужено разом з товаришами по команді розділив тріумф лучан, котрі стали найсильнішими в Західній Україні.

Далі в біографії Савчука-молодшого був київський «Сокіл», у складі якого він відзначився однією закинутою шайбою в чемпіонаті України серед 16-річних. А минулого сезону Сергій вже виступав в Канаді за клуб GMHL (Greater Metro Jr A Hockey League) Shelburne Red Wings. Доробок волинянина обмежився 4-ма матчами.

Весною цього року Сергій Савчук, нагадаємо, знову грав за ХК «Луцьк» в турнірі за «Кубок Перемоги». Після чого повернувся до Канади. В новому сезоні вже 17-річний українець провів 18 матчів в складі «Червоних Крил». 14 листопада лучанин закинув свою першу канадську шайбу, а загалом здобув вже 12 очок (1+11), що є третім показником в команді за результативністю. Щоправда, канадські шелбурнці всі свої матчі програли.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>