На Львівщині хлопець застрелив кохану, тоді пустив кулю в голову і собі

Нерозділене кохання штовхнуло молодого чоловіка зі Львівщини на шокуючий крок. Він застрелив дівчину, яка відмовилася мати з ним стосунки, тоді у ямі розвів багаття і, стрибаючи вниз, пустив кулю у голову і собі.

Смертельна драма розігралася на Яворівщині. Мешканці двох сіл – Підлуби і Поруденко – від страшної звістки заціпеніли від жаху: такого в околиці ще не було, щоб нерозділена любов закінчилася так фатально.

Поки слідчі встановлюють усі обставини, що передували трагедії, люди про причини перешіптуються. Розповідають, що хлопець із села Поруденко залицявся до дівчини із Підлубів. Люба, дізнавшись, що кавалер одружений і нещодавно у його родині з’явився первісток, молодому сім’янину відмовила. Мовляв, за це і поплатилася життям.

Убивство сталося на очах пастухів. Вони бачили, як Володя гнався за Любою, зв’язав її скетчем руки, а тоді, вкотре почувши відмову, вистрілив їй у голову.

Після розправи над коханою він кудись зник. Поки очевидці трагедії зв’язувалися з головою сільради та правоохоронцями, убивця подався додому. Він розвів вогнище у власноруч викопаній ямі і стрибнув униз, одночасно пустивши і собі кулю у скроню. Його обгоріле тіло знайшли лиш через деякий час.

Любі було 22, Володі – 26… Людям не віриться, що так безглуздо обірвалися два молоді життя, що чоловік не зміг втамувати пристрасть, так ославив родину, осиротив дитя. Кажуть, він не був ані пияком, ані хуліганом, хоч постійної роботи не мав, але знаходив підробіток у Польщі. Словом, старався для сім’ї, як міг, адже треба було думати не лише про себе та дружину, а й про дитинку. Але фатальна любов перекреслила усе…

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>