На Волині скутерист, якого зупинили працівники ДАІ, впав і опинився у комі

Цей інцидент трапився на автодорозі поблизу села Згорани Любомсльського району. Працівники ДАІ, патрулюючи місцевість помітили скутериста, який невпевнено їхав дорогою і спробували його зупинити. 24-річний водій скутера, мешканець Згоран, після цього опинився у лікарні.

Як розповів журналістам начальник волинської міліції генерал-майор Олександр Терещук, скутерист відреагував на проблискові маячки патрульної машини і таки зупинився. Та поки державтоінспектори виходили зі свого службового авто, 24-річний чоловік упав і вдарився головою. Він був у стані сильного алкогольного сп’яніння та без шолома. Працівники ДАІ одразу ж доставили потерпілого у лікарню. Чоловік впав у кому.

Перевірку за цим фактом проводить прокуратура області, яка з’ясовуватиме, чи так усе було насправді і чи не перевищували свої службові обов’язки міліціонери.

Загалом, минулий тиждень видався дуже непростим для волинської ДАІ. «Вісник+К» писав про випадок, який кількома днями раніше трапився у Турійському районі. Там чоловік помер у службовому міліцейському авто.

Олександр Терещук прокоментував і цей випадок. За його словами 20-річний уродженець Донеччини мешкав на Волині у сім’ї своєї дівчини. Він близько п’ятої ранку на шаленій швидкості – близько 200 кілометрів за годину – на незареєстрованій «Ауді А6» тікав від працівників ДАІ. Затримали чоловіка пізніше за місцем проживання. Водій помер в автомобілі Турійського райвідділу міліції від серцевої недостатності.

Як зазначив Олександр Терещук, цей факт ніхто не укривав. Про нього одразу ж повідомили прокуратуру області. Остання й проводить розслідування.

- Якщо працівники міліції дійсно виявляться винними, я сам клопотатиму, аби їх заарештували. Але якщо ні, то хотів би, аби журналісти об’єктивно висвітлювали події. Адже у нас на Волині багато водіїв сідають п’яними за кермо, ми ж не можемо на це не реагувати, - резюмував Олександр Терещук.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>