На Рівненщині спіймали телефонного шахрая

По обіді дружині рівнянина Юрія Петрова зателефонував невідомий та повідомив, що її брат на Тернопільщині потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. За вирішення цього питання сказав заплатити 3000 доларів США. Збита з пантелику жінка одразу ж передзвонила своєму чоловіку, він повідомив правоохоронців. Працівники міліції затримали вимагача при отриманні грошей.

З’ясувалося, що затриманий уже мав судимість, проживає у місті Ковелі Волинської області та причетний до аналогічних шахрайських дій, скоєних Рівному. Зокрема, чолов’яга цьогоріч, увійшовши в довіру до 70-річної рівнянки, виманив у неї 3000 гривень, повідомили у СЗГ УМВС України у Рівненській області.

За співпрацю із органами внутрішніх справ начальник обласного управління міліції Василь Лазутко нагородив Юрія Петрова пам’ятним годинником.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>