На прес конференції Блохін скаржився на поле, а Кварцяний на демократію

Олег БЛОХІН (головний тренер «Динамо»):

- Те, що я говорив, після " Туна" було важко виходити на це поле. Я вдячний команді, оскільки ми добиралися зі Швейцарії в Луцьк майже дві доби. Весь час у літаках. По такому полю було продемонструвати таку гру... Ще стільки моментів не забили. Молодці хлопці.

- Так де поле було важче? У Луцьку або в Швейцарії?

- Тут. Давайте будемо чесно казати. Не можна ж тренуватися команді на цьому газоні чотири дні, а потім проводити матч. Ми ж теж володіємо інформацією.

 

Віталій КВАРЦЯНИЙ (головний тренер "Волині"):

- Зараз демократія, попридумували ці прес-конференції. Хто сказав, що погано при соціалізмі було? Гра закінчилася, тренер зайшов, випив собі 100 грамів коньяку, потім ще двісті, забув про гру і все добре. А тепер треба йти на таке випробування. Складно навіть після переможної гри.

Що стосується матчу, то я тільки що сказав кореспонденту телеканалу "2+2" і не може не сказати вам - сьогодні гра відверто не вийшла. Ми, звичайно проведем слідство, чому половина команди сьогодні не грала зовсім. Є в середині команди, які впливають на якість гри. Є інформація, що окремі футболісти дуже добре відсвяткували перемогу над "Шахтарем". Якщо хороший футболіст одразу після цього може нормально тренуватися, то цим треба півроку аби відійти. Ну і, звичайно, не можна не сказати, якщо не вистачає кваліфікації гравців, яких ти ставиш у склад, лишається сподіватися лише на диво. Сьогодні нам забракло кваліфікації Сімініна. Він завжди працює за себе і за того хлопця, вміє організувати гру в обороні. Бабатунде не вистачало - він добре з м'ячем працює, Рамона теж бракувало - він реактивний гравець і, коли у формі, може щось таке вигадати в атаці. Шиков сьогодні грав на уколах - я його попросив. А середньої лінії у нас взагалі немає. Я дуже щасливий, що ми набрали 16 очок. Не зрозуміло щось робив Скоба, Нємчанінов гол забив і зник, Матей також, а Матуку взагалі не грав. Ви бачили, коли гол забивали він просто стояв. Реально, у позитив цю гру занести можна лишень Шумахеру і Шішу, при тому, що останній персонально грав з Ярмоленком. Десь він пару раз не встигав і грав жорстко, хоча було і іншу сторону. Але суддю я не звинувачую в поразці.

Мені дуже неприємно, як ніколи. Не могли ми так програти бездарно. Але вже нічого не зробив, треба робити висновки і працювати далі. Зате я вже сьогодні бачу, з ким слід продовжувати контракти, а з ким ні. Ще дві гри попереду. Добре було б набрати ще чотири очки, і розпрощатися з гравцями, за якими плаче перша ліга чи навіть друга.

 - Олег Блохін нарікав на поле у Луцьку, мовляв "Волинь" на ньому готувалася цілий тиждень.

- Ну і що? Не мали права? А для чого у нас поле? Ми ж у хокей не грали, ми у футбол. Можливо, у нас є якісь шпіони. Це наше вже питання, де хочемо, там тренуємося.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>