Помер нардеп від Компартії – замінити його може волинянин

7 листопада у столичній лікарні Феофанія від раку легень помер народний депутат України від Комуністичної партії Михайло Герасимчук. Як пише «ВолиньPost», його місце у парламенті може посісти 56-річний волинянин Василь Демедюк. За списками до нинішнього складу ВРУ пройшло 32 кандидати від КПУ. Волинянин у цьому списку був 33-м.

Василь Демедюк мешкає у селі Пулемець Шацького району. Він багатодітний батько – виховав з дружиною п’ятьох доньок і сина. Його можна назвати справжнім ідейним комуністом, який не боїться критикувати своїх колег по партії.

Якось в інтерв’ю газеті «Волинь-нова» Василь Харитонович зазначив, що у разі потрапляння у Верховну Раду хотів би працювати у комітеті, який займається проблемами сільського господарства. У тому ж інтерв’ю волинський комуніст зазначив, що заради блага рідної області готовий співпрацювати навіть зі «Свободою», представників якої, до речі, поважає за ідейність.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>