На Волині районний чиновник наказав збирати інформацію про партійність підлеглих

У Ківерцівському районі Волинської області за вказівкою керівника апарату Ківерцівської РДА Анатолія Степанова відбувається збір інформації про партійність держслужбовців та чиновників, повідомили у прес-службі Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Зокрема до чиновників району надійшла вказівка надати інформацію про те, до якої партії вони належать. Зараз опитують всіх працівників структурних підрозділів РДА.

«Коли ми дізналися про таку інформацію від людей, то вирішили поспілкуватися з керівником апарату Ківецівської РДА та з’ясувати мотиви таких дій. У розмові зі мною та депутатом районної ради від ВО «Свобода» Ігорем Косминою керівник апарату РДА Анатолій Степанов не заперечив факт збору інформації про партійність. Втім, жодним чином не пояснив мотиви таких дій. Як відомо, такі дії суперечать конституційному праву громадян мати власні політичні переконання. З приводу цих фактів ми повідомили Ківерцівську районну прокуратуру», - зазначив керівник фракції ВО «Свобода» у  Ківерцівській міськраді Олександр Вронський.

Раніше голова Горохівської РДА Жанна Савчук давала вказівки директорам усіх шкіл вступати до лав Партії регіонів.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>