На Волині чиновники хотіли «розтягнути» кошти під державну програму

Прокуратура Любешівського району провела перевірку дотримання управлінням агропромислового розвитку Любешівської РДА вимог бюджетного законодавства при відшкодуванні сільгоспвиробникам району витрат на закупівлю установок індивідуального доїння у 2013 році.

Семеро громадян отримали зазначені компенсації, однак жодних платіжних документів та технічної документації на апарат до управління агропромислового розвитку Любешівської РДА ці особи не подавали. Придбали вони доїльні установки лише після одержання часткового відшкодування їх вартості.

Окрім того, до реєстру фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування витрат на закупівлю установки індивідуального доїння спеціалістами управління було включено ще 7 осіб, які також не придбали доїльних апаратів на час включення їх до реєстру, а відтак, не мали права на одержання вказаного відшкодування, інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

На виявлені порушення прокуратурою району внесено подання голові Любешівської РДА.

До дисциплінарної відповідальності притягнуто начальника та двох працівників управління агропромислового розвитку Любешівської РДА.

З реєстру фізичних осіб, що мають право на отримання часткового відшкодування витрат за закупівлю установки індивідуального доїння, виключено 7 безпідставно включених до нього осіб, чим попереджено безпідставну виплату бюджетних коштів на загальну суму 36 тисяч гривень.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>