На Прикарпатті п’яний вітчим скалічив пасербицю

Місяць у лікарні – стільки доведеться лікуватися 4-річній дівчинці з Прикарпаття, яку побив вітчим. Дитина провинилася тим, що попросила їсти.

На той момент матері вдома не було – вона залишила Юлю з п’яним вітчимом. Через якийсь час дівчинка зголодніла, тож попросила у чоловіка печива. Однак замість того, аби простягнути малечі кілька коржиків, нелюд взявся копати її ногами!

Розповідь медиків, які оглянули Юлю, шокує: дівчинка мала множинні синці на обличчі, голові, грудній клітці, спині, животі і на верхніх кінцівках. Також у маленької пацієнтки діагностували забій органів черевної порожнини та відшарування сітківки лівого ока. Чи бачитиме вона повноцінно, лікарі поки прогнозувати не беруться. Кажуть, лікуватися Юлі доведеться не менше місяця…

Тим часом мати дівчинки заступається за чоловіка. Запевняє, що раніше він ніколи на малу й пальця не підняв. Мовляв, вже покаявся перед нею, тож йому вірить і надалі залишатиме з вітчимом доньку. Чи дозволять це зробити компетентні органи – під питанням, адже справа може дійти до  позбавлення материнських прав. Адже сім’я ця давно «проблемна» і питання, чи вилучати з неї дитину, вже поставало.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>