За виховання вдарила ножем

«У Бердичеві в середині жовтня сталася жахлива трагедія — загинула у власному будинку від численних ножових поранень 49-річна жінка-підприємець. З її оселі зникли гроші та золоті прикраси. У розшук правоохоронці оголосили 17-літню племінницю покійної та її 19-річного приятеля. Їх невдовзі затримали у Києві, де підозрювані орендували квартиру. Затримані у скоєному зізналися. Вони стверджують, що не планували вбивати жінку. Студентка одного з житомирських вузів та її коханий, працівник одного із закладів обласного центру, хотіли мешкати разом, але тітка була проти цього. Тоді парочка вдалася до табуретки і ножа. Після скоєного обоє планували виїхати за кордон за фальшивими паспортами. Та це їм не вдалося. Нині затримані дають свідчення.

Залишається додати, що жінка виховувала племінницю як власну дитину після того, як померла її мати. Дівчина виросла – і отак віддячила їй.

Галина Ярославець,

Житомирська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>