У ДТП у Луцьку загинула 3-річна дитина

Аварія трапилася ввечері 5 листопада на погано освітлюваній вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів. Під колеса автомобіля «Фольксваген Венто», який рухався з вулиці Кравчука на проспект Соборності потрапила 24-річна лучанка зі своєю трирічною донечкою.

Як розповів начальник сектору моніторингу та юридичного забезпечення УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук, внаслідок аварії дитина загинула на місці. У мами дівчинки закритий перелом лівої гомілки. Її медики відпустили додому після надання допомоги.

Відзначимо, хоча вулиця Воїнів-Інтернаціоналістів і прилягає до однієї з центральних магістралей міста – проспекту Соборності, проте тут практично відсутнє нормальне освітлення.

Мама ж з дитиною переходили вулиці поза пішохідним переходом. Перед цим вони нібито вийшли з маршрутного таксі.

За попередніми даними 24-річний водій «Фольксвагена» на момент скоєння ДТП був тверезим. Відповідно до процедури у таких випадках його возили на медобстеження у наркодиспансер.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>