Міський голова Житомира став переможцем «Битви мерів»

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України у рамках VМіжнародного інвестиційного бізнес-форуму з енергоефективності та відновлюваної енергетики провело своєрідну «Битву мерів» за звання «Найенергоефективніший мер України». На фінальному етапі між собою змагались мери з чотирьох міст України Володимир Дебой (Житомир), Петро Курляк (Бурштин), Володимир Гаразд (Долина) та Валентин Казаков (Сєвєродонецьк). Переможцем за підсумками диспуту та двох глядацьких голосувань (перше – оцінка реалізованих проектів, друге – результати розв’язання кейсу з енергоефективності) став мер міста Житомир Володимир Дебой.

У ході заходу мери-спікери ознайомили аудиторію зі своїм досвідом реалізації енергоефективних проектів, обговорили одне з найбільш важливих та болючих питань в цій сфері – пошук фінансових джерел, а також показали свій потенціал, розв’язуючи енергоефективний кейс.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>