11 – 17 листопада

Овен

Ймовірно, зможете поліпшити своє становище у суспільстві завдяки вдалому любовному зв’язку, заручинам чи навіть весіллю. Загалом, будете на висоті.

Телець

Зірки обіцяють тихий і спокійний тиждень. Спілкування з рідними принесе не тільки користь, але й масу позитивних емоцій.

Близнюки

Багато турбот як на роботі, так і вдома. Усі справи будуть мати велике значення, тому не варто їх робити абияк.

Рак

Для вас це період успіху і розквіту – відмінний час для підняття авторитету та завоювання поваги у колективі і вдома.

Лев

Тиждень пройде у спілкуванні: на роботі, з друзями і навіть в Інтернеті. Матеріальне становище бажатиме кращого – можливі затримки виплат.

Діва

Ваша ініціативність та активність принесе успіх у всіх справах, а життя буде насичене яскравими і дивовижними подіями. Проте у вівторок будьте готові до неприємностей.

Терези

Ваше серце буде переповнене почуттями. Найбільше вас цікавитиме особисте життя, проблеми дітей і онуків.

Скорпіон

Найцікавіші події почнуться із середини тижня. Неважливо, які саме будуть справи, але ви зможете показати себе з кращого боку в усіх відношеннях.

Стрілець

Ви будете настільки успішні і щасливі, що зможете легко здобути перемогу над своїми ворогами і вивести на чисту воду інтриганів та пліткарів.

Козеріг

Надмірна емоційність може вплинути на стосунки з іншими людьми. Реагуйте на їхні вчинки, а не на слова. Це допоможе уникнути помилок.

Водолій

У цей період не варто робити передчасних висновків і вирішувати спірні питання, бо так ви можете посваритися з родичами та сусідами.

Риби

Основні справи цього тижня будуть пов’язані з навчанням або громадською роботою. Починаючи з четверга, можна очікувати великого успіху у справах.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>