Українцям обіцяють відносне тепло до середини місяця

Відносно тепла погода утримається на території України протягом поточного тижня. Про це повідомив під час брифінгу заступник директора Українського гідрометеорологічного центру Анатолій Прокопенко.

«Протягом 5-7 листопада в Україні очікуються дощі та певне зниження температури повітря. З 8 по 14 листопада опадів буде обмаль, температура повітря коливатиметься», – сказав представник Гідрометцентру.

За його словами, 5 листопада в західних областях пройдуть дощі, на решті території країни – без істотних опадів. Дощі продовжаться й упродовж наступних двох діб (6 листопада з посиленням у Карпатському регіоні та на півночі Лівобережжя). Температура повітря +10…+15 °С, у південній частині до +20…+22 °С. На півдні та сході – +16…+21 °С. Протягом 5-7 листопада подекуди очікуються пориви вітру 15-20 м/с, у Карпатах – до 25-30 м/с.

8-14 листопада на всій території країни – без істотних опадів, температура +8…+14 °С, на півдні, Закарпатті і Прикарпатті – +12…+18 °С. Починаючи з 14 листопада температура повітря відчутно знизиться та збільшиться кількість опадів.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>