«ГаРмИдЕр» порадує лучан серією вистав

Народний аматорський театр-студія «ГаРмИдЕр» у напруженому гастрольному графіку знайшов час аби порадувати луцького глядача.

ЯК повідомили у прес-службі колективу, 10 листопада «ГаРмИдЕр» покаже філософську драму «Сенат шаленців». Маловідомий та направду геніальний текст Януша Корчака, музика гурту «САТ», мультимедійна декорація та переважно чоловічий акторський ансамбль творять неймовірні історії божевільних, які прагнуть змінити світ.

Долучитися до «Сенату шаленців» можна буде й 16 листопада у місті Любліні, де  театр буде представляти Україну у рамках Днів України в Любліні «Україна в центрі Любліна».

1 грудня глядачам пропонують переглянути документальну виставу за записами в Інтернеті «АУ! Сказане мільйонам».

За 2 роки життя вистава добряче трансформувалася, тому навіть якщо луцький глядач бачив «АУ!», все одно є сенс прийти знову. Однак, відвідування особами до 16 років не рекомендоване! До слова, вистава – володар гран-прі та учасник фестивалів «Yellow-fest», «ЗАХІД», «ЖИВИ».

На 15 грудня запланована вистава «Гра долі або доля гри». У трикутнику кохання залишилося мало від мелодраматичної історії, а на перший план вийшла розповідь про те, як Любов стирає грані часу, реальності та здорового глузду.

Усі вистави відбуватимуться у Луцькому районному будинку культури за адресою вулиця Ковельська, 56. Початок о 19:00.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>