Сейф вибухнув, коли його спробували розрізати болгаркою

У Ковелі в одній з багатоповерхівок пролунав вибух. Про подію правоохоронців і пожежних повідомили його мешканці, які помітили дим з вікон квартири.

На місці з’ясувалося, що в одному з помешкань вибухнув сейф, в якому зберігалася мисливська зброя, набої та димний порох. Власник цього домашнього мініарсеналу 27-річний ковельчанин. На Волині якраз розпочинається сезон полювання на хутрових звірів, тож чоловік, напевне, якраз хотів дістати зброю. Проте ключі він загубив. Порадившись із 56-річним батьком вирішили відкрити сейф, розрізавши його болгаркою. Іскри спровокували загорання пороху, пролунав вибух. Старший із чоловіків отримав поранення ноги та попік руку.

Як повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області, на власника зброї та боєприпасів за недбалість у поводженні з ними чекає ще й відповідь перед законом.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>