На Волині зловили викрадачів акумуляторів

Близько 3-ї години ночі, працівники взводу з обслуговування стаціонарного поста №2 (смт Маневичі) по вул. Луцькій спробували зупинити автомобіль «Сітроєн». Проте його водій лише додав швидкості. Тож утікача почали переслідувати на патрульній машині. Зрештою водій «Сітроєна» зупинився у селі Череваха Маневицького району. При цьому пасажир втік у невідомому напрямку. 29-річного водія затримали на місці.

Як повідомили в УДАІ УМВС України у Волинській області, під час огляду в багажному відділенні транспортного засобу виявили акумуляторну батарею з проводами, на яких були сліди перекушування. При обході лісосмуги поблизу затриманого автомобіля виявили ще дві акумуляторні батареї з аналогічними пошкодженнями. З’ясувалося, що акумулятори вкрали із автомобілів «КамАЗ», що знаходяться на території автоколони.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває перевірка щодо причетності затриманого до скоєння інших злочинів.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>