Українську призерку олімпіади підозрюють у причетності до викрадення дітей

Італійська поліція розкрила міжнародну злочинну мережу, яка спеціалізувалася на крадіжках неповнолітніх, передає «Радіо Свобода» (http://www.svoboda.org/content/article/25154395.html) з посиланням на італійську «Коррьєре делла сера».

Італійські карабінери заарештували сімох підозрюваних у причетності до викрадення і незаконного переміщення неповнолітніх. Відзначається, що викрадення і переправлення за кордон дітей здійснювалася за замовленням одного з розлучених батьків, невдоволених рішенням суду відносно передачі дитини іншому члену сім’ї.

Банда діяла на Сицилії, в Палермо і Капачі. У злочинну організацію входили ветерани спецпідрозділів збройних сил з багатьох країн. Окрім цього до діяльності міжнародного організованого злочинного угрупування, за версією слідства, була причетна українська спортсменка Лариса Москаленко, бронзовий призер Олімпіади в Сеулі 1988 року з вітрильного спорту. Москаленко є власницею фірми на Сицилії по оренді розкішних яхт, які вона надавала разом з екіпажем для незаконного переміщення по морю неповнолітніх.

Викрадення дітей здійснювалися в різних країнах, так само як і громадянство неповнолітніх було різним. Перевалочним пунктом завжди була Сицилія.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>