У Нововолинську УБОЗ діставав підозрюваного з квартири за допомогою пожежних

У Нововолинську продовжують згущатися тучі навколо місцевого мешканця Володимира М. Широкого розголосу на всю область його «діяльність» набрала у зв’язку з історією про виселення з власного помешкання родини нововолинців з малолітніми дітьми. Цій сім’ї Володимир М. позичив гроші, проте сфальсифікував угоду таким чином, щоб у подальшому заволодіти їхньою трикімнатною квартирою. Судові процеси у цій справі тривають, в ситуацію втрутилася обласна прокуратура, проте спиртний «позичальник» поки що все ж знаходить спільну мову з Фемідою.

Днями, як пише «ПроНовік», до Володимира М. навідалися працівники волинського УБОЗ УМВС аби провести з ним слідчі дії з приводу іншої справи, теж пов’язаної із позичанням грошей. Проте чоловік спілкуватися з правоохоронцями не бажав, і сховався за броньованими дверима своєї квартири, під якими уже скупчилися спецпризначенці. Міліція, аби побачитись із Володимиром М., заручилася допомогою пожежних, проте лізти драбиною на третій поверх не довелося. Чоловік вийшов сам. Убозівці нібито  приїжджали у Нововолинськ аби з’ясувати обставини справи 2007 року, коли у підвалі будинку підозрюваного за загадкових обставин згорів місцевий мешканець – теж боржник Володимира М.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>