У ковельському ДЕПО модернізують старі тепловози

У локомотивному депо Ковеля триває реалізація програми модернізації тепловозів. У локомотивах серії М62 залізничники замінюють зношені дизель-генераторні установки на нові з мікропроцесорною системою управління та діагностики, енергозберігаюче обладнання, оновлюють кузов і кабіни машиніста, підсилюють несучі конструкції. Після такого оновлення локомотиву прослужать ще 25 років.

Також торік залізничним ремонтним бригадам було модернізовано сучасними кабінами та енергозберігаючим обладнанням 5 електровозів серії ВЛ11, системою підігріву охолоджувальної рідини дизеля 12 тепловозів серії ЧМЕ3 та один локомотив серії 2ТЕ10, проведено модернізацію системою конденсаторного пуску дизеля 36 тепловозів серії ЧМЕ3 і один серії 2ТЕ10, пише «ПроКовель» (http://www.prokovel.com/kovel2013-161.html).

В Україні активно взялися за модернізацію залізничних тепловозів, які є чи не найстаршими у Європі. Через зношення тепловозів залізничникам доводиться проводити позапланові ремонти, на що затрачається і час, і додаткові гроші. Тому було погоджено в рамках галузевої програми до 2015 року модернізувати 100 тепловозів.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>