У Луцьку хочуть встановити відео нагляд за дитсадками

У Луцьку за участі представників громадських організацій, дошкільних навчальних закладів та їх батьківських комітетів відбувся круглий стіл на тему «Підвищення рівня безпеки дітей у шкільних та дошкільних навчальних закладах шляхом впровадження системи відео-нагляду та «тривожної кнопки». Ініціатор заходу став Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив спільно з благодійним фондом «Фундація суспільних інновацій». Питання посилення безпеки дитсадків постало після того, як в одному ДНЗ Луцька затримали чоловіка, який систематично виносив з кухні харчі.

Під час обговорення учасники круглого столу прийшли до думки, що спершу потрібно обстежити ситуацію у кожному садочку, включаючи огорожі та освітлення.

Кінцевим етапом реалізації проекту має бути обладнання дитсадків «тривожними кнопками» та камерами відео спостереження, які працюватимуть в режимі он-лайн.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>