Українців й надалі тішитиме осіннє тепло

На території України протягом поточного тижня очікується тепла погода. Про це під час брифінгу повідомив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.

«Характер погоди – майже без опадів, із температурою повітря, що перевищує норму на цей період на 4-9 градусів, – збережеться у більшості регіонів протягом найближчих днів. Лише у східних та південних областях температура повітря буде вищою на 2-3 градуси», – сказав Микола Кульбіда.

За його словами, поточний тиждень можна розділити на два умовні періоди погодних умов. Протягом 29-31 жовтня на території України збережеться дуже тепла погода, переважно без опадів. Лише в окремих регіонах західних та північних областей очікується слабкий дощ.

1-4 листопада в Україну надійде прохолодніша повітряна маса. З +13…+18 °С температура знизиться до +9…+14 °С у більшості регіонів. У західних та південних областях найближчими днями максимальна температура буде становити +18…+23 °С і в період з 1 по 4 листопада вона також знизиться до +13…+18 °С.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>