Пенсіонер з Хмельницького проїхав 11 країн за 80 євро

62-річний пенсіонер з Хмельницького Володимир Макогон повернувся з незвичної подорожі: протягом місяця він відвідав 11 країн Європи. Причому, подорожував чоловік не автобусом, літаком чи авто, а на власному велосипеді.

На таку мандрівку пенсіонера надихнув рекламний проспект однієї з відомих туристичних компаній. Правда, там пропонували організувати автобусну поїздку за досить значні кошти. Пан Володимир, маючи вже чималий туристичний досвід за плечима, вирішив податися у Європу без гіда, зате зі своїм вірним другом велосипедом. Шлях пролягав через Польщу, Чехію, Австрію, Італію, Словаччину, Словенію, Хорватію, Боснію-Герцеговину, Чорногорію, Сербію та Угорщину. У дорозі пенсіонер не користувався жодними електронними пристроями, навіть мобільного телефону зі собою не брав. Ночував, як правило, під відкритим небом чи автобусних зупинках, а харчувався здебільшого хлібобулочними виробами та молоком (витрачав на харчі від 2 до 4 євро на день). Каже, кошторис його подорожі склав 80 євро, а кілометраж – понад 4 тисячі кілометрів.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>