Лучани опановують український винахід – «атракціон щастя» (фото)

Як ви думаєте, скільки часу потрібно витрачати кожного дня, щоб мати гарну фізичну форму? П’ятнадцять хвилин буде достатньо? аби отримати повноцінну дію на весь організм і зарядитися позитивом на цілий день, стверджує Ростислав Максимчук.

Уявлення лучанина про спорт (раніше Ростислав займався боксом, бігом, йогою) кардинально перевернуло випадкове знайомство з розробником тренажера для гравітаційних тренувань Володимиром Єзерським. Це простий (його можна виготовити навіть у домашніх умовах) і водночас унікальний пристрій – він не має опори на землі. Усі вправи виконуються у підвішеному стані. Тренажер складається з тяг, пристроїв для фіксації тіла і блоків, які допомагають збільшити варіативність різноманітних прийомів. В основному для виготовлення пристрою використовується надійне альпіністське спорядження.

Як розповідає Ростислав Максимчук, винахід Володмира Єзерського від самого початку дуже зацікавив. Спортзал з таким тренажером лучанин обладнав в одному з приміщень на власному виробництві. Тут сам з друзями опановував ази «літаючого» спорту. У пригоді стали розроблені комплекси вправ від Володимира Єзерського.

– Тренажер дає такі відчуття, які важко передати словами. Краще спробувати самому. Тренування відбувається не за рахунок виснаження організму «залізом», великим навантаженнями по годині-півтори, а за рахунок власної ваги та впливу земного тяжіння. Позитивний ефект отримують м’язи, зв’язки, внутрішні органи. Для початківця достатньо кількох підходів по три хвилини, щоб отримати результат від тренування. – Вправи над землею забезпечують посмішку на цілий день, окрилюють, – розповідає Ростислав.

Поміж собою ті, хто вже встиг закохатися у тренажер, називають його «атракціоном щастя».

Ростислав Максимчук залюбки поділився захопленням з працівниками свого підприємства. Кожен може у вільну хвилинку прийти у зал, розім’ятися, зняти втому. Потроху люди почали приводити знайомих, і зал просто не зміг вміщувати усіх бажаючих.

Тож дин з друзів Дмитро Калінін домовився з директором луцького спортивного клубу Володимиром Горошко іднями ще один «атракціон щастя» розмістили для ширшого доступу в одному з луцьких залів спортивного клубу «Інтер-Атлетика», що знаходиться у торговельному центрі «Глобус» у Луцьку. Новий тренажер здивував тутешніх завсідників. Адже ефект від нього помножений на час просто вражає.

Як зізнається Ростислав Максимчук, тренування за допомогою гравітації не дадуть м’язам об’єму, як, наприклад, це відбувається у звичайних «качалках», але після кількох занять відчувається приплив сили, реально скинути й зайві кілограми.

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>