Зламав щелепу незнайомцю, за те що жінку покатали на мопеді

Для мешканця Володимира-Волинського випадкове знайомство на вулиці несподівано закінчилося зламаною щелепою. Чоловік зі своїми колегами по роботі вирішив розслабитись після закінчення зміни. Випивши по чарці прямо на зупинці громадського транспорту компанія розбрелася по домівках. Двоє, серед яких і потерпілий Олег, лишилися. Його товариш Максим мав підвезти його додому мопедом. Але до них підійшла пара. Жінка несподівано виявила бажання покататися на мопеді, й Максим не відмовив. А ось чоловік жінки, залишившись на одинці з Олегом, раптом почав виявляти агресію. Мовляв саме він винен у тому, що його жінка поїхала кататися. Випадковий знайомий штовхнув Олега, а коли той втратив рівновагу і впав, завдав удару ногою в голову. До тями потерпілий прийшов уже в лікарні. У нього діагностували перелом щелепи.

Слідче відділення Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>