У Нововолинську дитяча амбулаторія працює в вибухонебезпечному приміщенні (фото)

У Нововолинську дитяча амбулаторія (філія міської лікарні) знаходиться на другому поверсі бойлерної від «Теплокомуненерго». У цій будівлі одночасно працюють і токарі зі зварювальниками, і педіатр із медсестрами. Щодня на подвір’ї товчуються й матусі-татусі-бабусі-дідусі з дітлахами й візочками, і споживачі з лічильниками на холодну й гарячу воду. У бойлерній зберігаються вибухонебезпечний газ пропан-бутан та балони з киснем.

Тут усе проти пожежної безпеки. Дуже оригінальним є аварійний вихід з дитячої амбулаторії – круту залізну драбину прилаштували прямо до вікна на другому поверсі.

Жахливий факт співіснування таких двох непоєднуваних установ висвітлили журналісти сайту «ПроНовік».

Медична і технічні організації розташувалися поруч нібито тимчасово. Міська влада Нововолинська уже кілька років виношує плани відкриття у 5-му мікрорайоні міста філії Центральної міської лікарні, куди б і мали перевести лікарів з бойлерної. Проте роботи там затягнулися.

Ситуацією зацікавилися компетентні органи та центральні телеканали.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>