У Володимирі-Волинському вулицю ремонтували за допомогою поліна – вона почала просідати

На сполох б’є депутат фракції ВО «Свобода» у Володимир-Волинській міській раді. У з літа триває масштабна реконструкція однієї з центральних вулиць міста – проспекту Шевченка. Уже проведено більшу частину робіт, але те, що ще не добудували, вже починає розвалюватися.

Як повідомляє партійна прес-служба, пішохідні доріжки є вузькими, на них ледь розминаються дві людини. Більше того, новий тротуар в багатьох місцях, після двомісячної експлуатації, вже почав просідати.  Це на, думку мешканців проспекту Шевченка, наслідок неякісного укладання тротуарної плитки. Воно проводиться з багатьма порушеннями елементарних будівельних норм та за допомогою примітивних технічних засобів – зокрема звичайного поліна. Роботи нібито проводять не кваліфіковані, тимчасово наймані робітники без відповідного досвіду дорожніх робіт.

Депутати-свободівці вимагають від контролюючих органів негайних перевірок дотримання діючого законодавства при виконанні будівельних робіт по реконструкції вулиці Шевченка.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>