Луческу і Ахметов побачили різні причини розгрому від «Байєра»

У третьому турі групового етапу Ліги Чемпіонів УЄФА донецький «Шахтар» грав у Леверкузені з «Байєром» - клубом, який має одну з найпотужніших на сьогодні атак у німецькій Бундеслізі.  Німці протягом усього матчу не давали «гірникам» перевести подих, плюс уже не вперше у цьому сезоні донецька команда повністю провалила гру у захисті. Тож «Байєр» закономірно переміг з крупним рахунком 4:0.

Прикро, що наставник «Шахтаря» Мірча Луческу, коментуючи гру, не говорив про помилки своєї команди, а всю вину звалив на арбітра. «Був абсолютно видуманий пенальті у наші ворота. Коли забивався нам третій гол, м`яч у штрафній влучив у руку Рольфесу, господарі розпочали свою атаку і забили третій гол. До того ж там був чистий офсайд. Потім було дуже тяжко догравати цю гру. Суддя зламав гру і судив в одну сторону. Через два тижні в Донецьку спробуємо повернути усе на свої місця,- цитує слова Луческу «Чемпіон».

Невдоволення цими висловлюваннями вже висловив президент ФК «Шахтар» Ринат Ахметов, який побачив зовсім іншу причину розгромної поразки – невдалу тактика і відсутність належного бажання грати у футболістів.

У другому матчі групи «А» «Манчестер Юнайтед» мінімально обіграв «Реал Срсьєдад» - 1:0.

Лідирують у квартеті англійці з сімома очками, на один бал менше у «Байєра», третім з чотирма очками іде «Шахтар», абсолютний аутсайдер групи «Реал Сосбєдад» - іспанці демонструють «нульовий» результат.

«Байєр»-«Шахтар» – 4:0

Голи: 1:0 - Кісслінг (22), 2:0 - Рольфес (50 - пенальті), 3:0 - Сем (57), 4:0 - Кісслінг (72).

«Байєр»: Лено, Спахич (Волльшайд, 55), Беніш, Донаті, Рольфес, Джан, Сем, Кастро, Сон Хин Мін (Хегелер, 70), Кісслінг (Дердійок, 76).

«Шахтар»: П'ятов, Кучер, Шевчук, Ракицький, Срна, Хюбшман, Фернандо (Ілсіньо, 60), Дуглас Коста, Алекс Тейшейра, Тайсон (Бернард, 47), Луіс Адріано (Феррейра, 78).

Попередження: Донаті (37), Кісслінг (59), Джан (68) - Срна (51).

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>