На Рівненщині троє молодиків вбивали і різали волинян

У чергову частину Сарненського райвідділу міліції зателефонував 36-річний Олег та повідомив, що поблизу села Іванівка відбувається бійка.

Дев’ятеро волинян, які займаються вирубкою лісу в районі, поверталися напередодні вихідних додому й зупинилися попити кави у придорожньому кафе. Згодом до закладу під’їхали троє хлопців. Між чоловіками розгорілася суперечка, яка переросла у бійку. У результаті сутички 35-річний волинянин Володимир отримав ножове поранення в груди й помер у кареті швидкої допомоги. Ще двох його земляків, 32-річного Юрія та 29-річного Михайла, зі множинними колото-різаними ранами госпіталізували в реанімаційне відділення Сарненської ЦРЛ.

Затримати зловмисників міліціонерам вдалося лише за кілька днів після інциденту. Нападниками виявилися жителі села Довге Сарненського району. За словами начальника райвідділу міліції Павла Шкодича, 20-річний Захарію, 21-річний Михайлу та 21-річний Валерію загрожує позбавлення волі терміном до 15 років.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>