На Рівненщині хлопець вбив односельця, бо той зробив зауваження через собаку

Трагедія трапилася у селі Малі Дорогостаї Млинівського району Рівненщини. Двоє братів Павло та Олексій побачили, що їхній 19-річний односелець Олег вигулює свою мисливську собаку без відповідного спорядження. Зробили зауваження, та юнак його проігнорував. Натомість ввечері на цьому грунті між чоловіками зав’язалася сварка, яка переросла у бійку. Кулаком Олег вдарив Павла в голову, зваливши останнього з ніг. Олексій допоміг братові піднятися і дійти додому.

Серед ночі 40-річному Павлові стало зле і його доставили до лікарні. Медики констатували у чоловіка гематому голови та закриту черепно-мозкову травму. Через дві доби, не приходячи до тями, постраждалий помер у реанімаційному відділенні Млинівської центральної районної лікарні. У міліції повідомили, Олегу оголошено про підозру, він знаходиться під домашнім арештом. За нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень молодикові загрожує до десяти років ув’язнення.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>