У Бундеслізі зарахували гол, який влетів через дірку в сітці (відео)

В останньому турі німецької Бундесліги у матчі «Хоффенхайм»-«Байєр», арбітр зарахував гол, який влетів у ворота через діряву сітку.

Цей курйозний епізод трапився на 70-й хвилині - кращий бомбардир Бундесліги і гравець «Байєра» Штефан Кісслінг головою замикав подачу від кутового прапорця, однак його удар пройшов у кількох сантиметрах від стійки. Але, влучивши у сітку, опинився у воротах. Матч обслуговував відомий німецький рефері Фелікс Брих. Та ні він, ні його помічники нічого підозрілого не помітили, й зарахували гол попри всі апеляції гравців «Хоффенхайма».

«Незрозуміло себе почуваю. Залишився неприємний осад. Спочатку я подумав, що м'яч не потрапив у ворота. Але всі налетіли на мене. Що мені було робити?! Я не міг зі стовідсотковою впевненістю оцінити епізод. Коли гравці суперника стали вказувати на дірку в сітці воріт, я задумався і сказав арбітру, що не знаю, як м'яч залетів у ворота», - сказав автор гола-фантома Штефан Кісслінг.

Зрештою, цей гол виявився вирішальним. «Байєр» переміг з рахунком 2:1.

Керівництво «Хоффенхайма» подало протест на результат матчу з леверкузенцями.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>