Поляки закидають Волинь імпортом

Як свідчить митна аналітика, більше третини усього імпорту, а саме 34,3 відсотка, що ввозиться в зоні діяльності Ягодинської митниці Міндоходів, складають товари походженням з Республіки Польща. Вантажі з Панами та Німеччини у сумі імпортних операцій займають 14,9 та 11,9 відсотків відповідно, – про такі підсумки зовнішньо – економічної активності за 9 місяців 2013 року повідомили у Ягодинській митниці Міндоходів.

На Волинь також ввозили продукцію і товари з Великобританії, Росії, Угорщини, Італії, Нідерландів, Словаччини, Чехії, Білорусії та Бельгії.

Найбільші суми митних платежів до бюджету надійшли за рахунок ввезення моторних транспортних засобів, легкових авто та кузовів, сала, електричних провідників, свинини, яблук, колісних тракторів, причепів та напівпричепів, пластмасової ізолювальної арматури, вживаного одягу, деревоволокнистих плит, зернозбиральних комбайнів, , м’яса курей, гірчиці, поліетилену, прутки та брусків з легованих сталей, електричної апаратури для комутації, мінеральної силікатної вати.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>