Оперну співачку, яка образила українців, переслідують неприємності

Оперну співачку Катерину Абдулліну, яка стала героїнею гучного скандалу, назвавши у Фейсбуці українські школи «бидлячими», пограбували. Як розповіла «Вістям» (http://vesti.ua/kiev/21712-iz-doma-opernoj-pevicy-abdullinoj-pod-kievom-vynesli-dengi-i-zoloto) прима, поки вона знаходилася в лікарні з гіпертонічним кризом, невідомі обчистили її будинок в селищі Білогородка під Києвом: «Це були не місцеві люди. Вони винесли гроші і золоті прикраси. Пограбували і інші будинки в селищі. Не виключаю, що грабіжники спеціально вибрали мій будинок».

Абдулліна за останні кілька тижнів встигла побувати на допиті в межах порушеного проти неї кримінального провадження, її побили і облили майонезом.

Крім того зарплата співачки «схудне». Керівництво Національної опери, де вона працює солістом, усунуло її від участі в спектаклях. У такий спосіб в театрі хочуть уникнути провокацій з боку невдоволених її висловлюванням. Але звільнити співачку не можуть, оскільки в Трудовому кодексі не передбачена така можливість в подібній ситуації. А без участі в постановках зарплата співачки зменшиться приблизно на 30%. «Я бачила заяви в Інтернеті, що мені уріжуть зарплату. Це незаконно! Я і так отримую мінімальну зарплату в театрі - шість тисяч гривень. Зараз мене запрошують інші театри, але я не піду з Національної опери, поки сама не захочу цього», - заявила Абдулліна.

У Нацопері тим часом не виключають, що Абдуллина ніколи більше не вийде на сцену. «Вона і раніше не виступала. Я ставив в репертуар, але вона вокально слабка - не міг же я увесь час експериментувати над глядачами. Ось і зняв її, - зазначив головний режисер театру Анатолій Солов’яненко. - А тепер інші артисти відмовляються виходити з нею на одну сцену. Так, це дійсно вплине на її зарплату. І звільнити її не можна. Думаю, що Абдуллина сама звільниться незабаром».

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>